Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

JUALAN COKLAT?

View previous topic View next topic Go down

JUALAN COKLAT?

Post  NASA on Tue Apr 13, 2010 4:39 pm

Boleh jual coklat ke kat sini ? ke nak kena bayar advert fee?

Kalau bole jual , kita jual.
So sapa2 nak rasa coklat buatan tangan warga Desaria sendiri, singgahla kat Nilai 3, Dezzariz Sdn Bhd.

Kalau tak nak makan pun bole buat door gift masa wedding , Corporate gift ka , hatta nak buat bisnes pun bole.

Ada macam2 kat sana. Kalau x tau nak pergi, bukak Google Map

RazzDEZZARIZ


Atau Call Zaimi 016 4855738 atau Hanipa 013 9206177.


[[img][/img]
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  azehri on Tue Apr 13, 2010 5:22 pm

Wakakakaka, lama gak saya tunggu posting pertama bg. nasa ni. Ingatkan tak perasan ruangan Jualan Coklat ni. Hehe..

Jadinya kepada pelawat forum, sila hubungi no yang diberi kalau nak mencuba coklat. Dijamin puas hati. Halal tu dah pasti!
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  Pyanz83 on Wed Apr 14, 2010 12:36 pm

Kalau nak bagi kat aweks ok tak heheheheheheh83x
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  azehri on Wed Apr 14, 2010 1:51 pm

Kelakor jugak rupanya En. Pian ni.....tengok luaran cam serius jek....bila nak start main badminton kat surau?
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  Pyanz83 on Wed Apr 14, 2010 1:57 pm

Kita memang dah mula main badminton TAPI kat dewan semarak yuran bulanan rm 20.00 termasuk transport kalau bro nak join sila maklum,YDP kita pun join sekali.


Last edited by Pyanz83 on Wed Apr 14, 2010 2:00 pm; edited 1 time in total
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  Pyanz83 on Wed Apr 14, 2010 1:59 pm

Kalau boleh nak bagi aweks kat sebelah tu coklat pulak dah selalu sangat bagi bunga.
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  NASA on Wed Apr 14, 2010 11:05 pm

ko bagi bunge kat awek tu pian? bunga kan bole makan punn. aku cadangkan ko bagi coklat spongebob lollipop gerenti aweks tu jatuh cinta buat kesekian kalinya kat ko....
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  Pyanz83 on Thu Apr 15, 2010 10:30 am

NASA wrote:ko bagi bunge kat awek tu pian? bunga kan bole makan punn. aku cadangkan ko bagi coklat spongebob lollipop gerenti aweks tu jatuh cinta buat kesekian kalinya kat ko....


Mana aku nak dapat coklat tu cik Nasa hoiiiiiii.
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  azehri on Thu Apr 15, 2010 1:06 pm

En. Nasa,

Saya berminat untuk menjadi reseller/pengedar coklat tuan bagi pasaran di pejabat saya.
Kalau boleh tuan beritahu bagaimana? Saya tiada modal yang banyak buat masa ni (dah hampir abis wat kereta, hehhe), jadi adakah mungkin kalau saya dapatkan pamphlet yang memaparkan gambar dan harga coklat keluaran syarikat tuan, dan sy amik order kat opis saya ni.
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  NASA on Thu Apr 15, 2010 6:04 pm

by azehri on Thu Apr 15, 2010 12:06 pm

En. Nasa,

Saya berminat untuk menjadi reseller/pengedar coklat tuan bagi pasaran di pejabat saya.
Kalau boleh tuan beritahu bagaimana? Saya tiada modal yang banyak buat masa ni (dah hampir abis wat kereta, hehhe), jadi adakah mungkin kalau saya dapatkan pamphlet yang m

Datang ke Show room atau bole amik / copy dari pendrive saya

by Pyanz83 on Thu Apr 15, 2010 9:30 am

Mana aku nak dapat coklat tu cik Nasa hoiiiiiii.

jugak kat show room . ko nak stanley kawan spongebob pun ada..
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: JUALAN COKLAT?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum