Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

PIALA THOMAS

View previous topic View next topic Go down

PIALA THOMAS

Post  NASA on Wed May 12, 2010 2:18 pm

Memalukan, Malaysia tersentak


Kalau macam nie punya game ada harapan ke nak jadi juara? Sakit jiwa tengok Hafiz Hashim main semalam. Macam hampeh. X da semangat nak menang langsung. 2nd Double team pun sama . Tak bleh harap.
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  abikhsan on Thu May 13, 2010 1:26 am

Tapi tadi main lawan Denmark OK pulak.... Takpe tunggu lawan China masa semis nanti.... Mad
avatar
abikhsan
Kage

Posts : 49
Join date : 2010-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  NASA on Fri May 14, 2010 11:08 am



Apa yang pasukan Malaysia perlukan malam ni dari para pemain adalah

1. memberikan lebih dari 100% potensi yang ada pada masing2
2. Semangat Juang dan berpasukan yang tinggi
3. Konsistensi dalam permainan
4. jangan terlalu memandang tinggi pada pasukan dan pemain China

juga faktor2 sokongan moral penonton di stadium dan last skali pasukan Malaysia needs A MIRACLE.

Malaysia Boleh ! China pun boleh! - boleh blah..
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  azehri on Fri May 14, 2010 4:08 pm

Sementelahan demam piala Thomas ni, takde sape2 nak arrange game badminton kat desaria ke?
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  NASA on Fri May 14, 2010 11:50 pm

Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad Mad Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad Mad Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad Mad Evil or Very Mad

Saiful, kul 9 15 tadi aku dah kebah dari demam Piala Thomas.Tengok player tu cam x cukup vitamin aje.. Chessss.

Oh, by the way sebab malaysia dah kalah nie kan , ko arrange main bed minton ajelah kat rumah......


KHAS UNTUK PASUKAN MALAYSIA :

THOMAS THE TRAIN CUP . MEMADAI LAH...

avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  Admin on Sat May 15, 2010 12:22 am

Bedminton? Ok gak tu...Nak2 ujan malam ni..

Kepada yg tak tgk game td:
Malaysia telah dikalahkan oleh China pada perlawanan separuh akhir piala thomas yang diadakan pada hari ini, 14 Mei 2010. Malaysia 0 China 3.

Keputusan penuh adalah seperti berikut:

* Lee Chong Wei kalah kepada Lin Dan 17-21, 8-21

* Koo Kien Keat/Tan Boon Heong tewas kepada Cai Yun/Fu Haifeng 15-21, 10-21

* Wong Choong Hann tersungkur kepada Chen Jin 17-21, 6-21

Nampaknya pada perlawanan kali ini, semua tiga perlawanan tidak menang satu set pun dan of course perlawanan keempat dan kelima tak perlu memandangkan China telah berjaya memungut 3 mata.

Anyway Perlawanan akhir akan diadakan pada 16 Mei 2010 (Ahad) antara China dan Indonesia (telah menewaskan Jepun 3-1 di perlawanan separuh akhir)
avatar
Admin
Admin

Posts : 7
Join date : 2010-04-07

View user profile http://forumdesaria.guildealliance.com

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  yussa on Sun May 16, 2010 10:33 pm

Kepada semua warga Desaria yang minat dan sedia nak joint pasukan badminton...... diharap dapat buat persediaan mental dan fizikal sebab dengar desas desusnya satu pertandingan badminton akan dianjurkan bagi mencari dan menggilap bakat bakat yang terdapat dalam Desaria ni....... bukan setakat badminton saja..... akan ada maraton..... pas baton.... prononton.....dll ton..ton...ton.ton..
KALAU TAK MASUK BERTANDING PUN CUKUPLAH JADI PENONTON.....Sama-samalah kita tunggu samaada desas desus ini akan jadi kenyataan....tak dapek Piala Thomas tu dapat satu piala Tom Yam pun baik juge....

yussa
Academy Student

Posts : 3
Join date : 2010-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  NASA on Mon May 17, 2010 10:15 am

Dulu Dezzzariz ada cadang nak sumbangkan satu Piala Pusingan. So kalau game jadi, bagi tau ajala kat Dezzariz SB.
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: PIALA THOMAS

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum