Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

AVATAR BERJALAN

View previous topic View next topic Go down

AVATAR BERJALAN

Post  NASA on Fri May 14, 2010 12:44 pm

NAk tanya admin dan moderator nie. Apasal avatar aku pi reverse kat tengah2 reply posting? apa yang dah aku buat. x da plak aku dok usik gear reverse kat mana2? confused

pas tu posting page jadi panjang?
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: AVATAR BERJALAN

Post  azehri on Fri May 14, 2010 3:56 pm

Tuan,

Masa reply saje ke jadik? Kalau new post jadi jugak ke?
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: AVATAR BERJALAN

Post  NASA on Fri May 14, 2010 7:03 pm

masa reply aje nampaknya
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: AVATAR BERJALAN

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum