Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

Kerja yang sesuai berdasarkan nama

View previous topic View next topic Go down

Kerja yang sesuai berdasarkan nama

Post  azehri on Wed Jul 07, 2010 5:10 pm

Tahukah anda, keje anda sekarang mungkin kurang sesuai dengan anda, menyebabkan anda stress memanjang jek..

Kini tidak lagi, hasil pengkajian moden telah mencipta suatu perisian menggunakan software excel yang boleh menentukan apakah pekerjaan yang sesuai untuk sesuatu nama.

Sebagai contoh, pekerjaan yang sesuai utk orang bernama supian ialah penyembelih lembu. Sila tuan/puan downlod software ni utk mencubanya.
Attachments
Kerja sesuai dengan nama anda.xls You don't have permission to download attachments.(202 Kb) Downloaded 6 times
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerja yang sesuai berdasarkan nama

Post  NASA on Wed Jul 07, 2010 6:19 pm

Memang kelakar la software ko ni saiful.

Aku letak nama aku 3 kali , nama penuh, nama panggilan , nama penuh ngan last name , sume bagi jawapan yang kelakar.


Tapi yang paling aku kelakar sampai keluar air mata ialah bila letak nama boss aku, dan job prediction dia ialah PORN STAR!!!!!! whoahhhh whoahh whoahhhh. x jadi keje aku....... lol! lol! lol!
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerja yang sesuai berdasarkan nama

Post  azehri on Wed Jul 07, 2010 6:30 pm

On behalf ahli ronda kumpulan kita yang tak tau kewujudan forum ni.

Job Prediction Untuk:

Suzaimi = Rally Car Driver (patutlah bawak keta laju kat Jalan 11)

Saamri = Ketua Kampung (dalam kes Desaria, rasanya dia bakal YDP sesi akan datang)

Solihin = Pro Football Player (ya ke?, macam tak leh caya je)

Hanifah = Car Drifting Star (entahla)

Wakaka
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Kerja yang sesuai berdasarkan nama

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum