Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

BADMINTON ANYONE??????

View previous topic View next topic Go down

BADMINTON ANYONE??????

Post  NASA on Tue Jul 20, 2010 1:04 pm

En Razlan dan partnernya dah mengisytiharkan team mereka sebagai 'The Team to Beat' . Tuan -tuan bila lagi? ...

Layari posting tersebut di Kejohanan Badminton Tertutup Desaria

Basketball Basketball Basketball
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  azehri on Tue Jul 20, 2010 1:27 pm

Date tu dah kira cantek! Ingat nak join gak ni...Cuma regu lum ada lagi....

En. Nasa, ada brani nak regu dgn saya? Wakakaka....
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  abikhsan on Tue Jul 20, 2010 4:35 pm

Aku pun nak masuk tapi biasalah sape yang sudi nak partner dengan aku... Stamina memang ada coz selalu main kat opis twice a week sebelum balik rumah..... cuma skill je takde...... setakat pukul je... lah... Crying or Very sad
avatar
abikhsan
Kage

Posts : 49
Join date : 2010-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  NASA on Wed Jul 21, 2010 1:40 pm

azehri wrote:Date tu dah kira cantek! Ingat nak join gak ni...Cuma regu lum ada lagi....

En. Nasa, ada brani nak regu dgn saya? Wakakaka....

Boleh! , aku cover depan, ko cover blakang.. tapi kalau kalah jangan salah kan aku..hehe..

abiikhsan wrote:Aku pun nak masuk tapi biasalah sape yang sudi nak partner dengan aku.......

sedey...... Sad Sad Sad Sad Sad
avatar
NASA
Kage

Posts : 85
Join date : 2010-04-09

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  azehri on Wed Jul 21, 2010 1:52 pm

Abi Ikhsan,

Kira oklah tu selalu main twice a week. Banding ngan aku yang dah setahun tak pernah main. Setakat main badminton kat depan rumah tu ada lah sikit2. Skil pun setakat skil waktu sek rendah jek.

En. Nasa,

Ok, kira ON lah. Nanti isi borang pastu pass kat saya..

Bagi menyemarakkan game ni, meh kita listkan nama2 yang nak masuk (walaupun borang lum hantar):

1. Razlan and Associate
2. Sepul and Nasa


avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  Pyanz83 on Wed Jul 21, 2010 2:40 pm

Sapa nak geng ngan aku heheheheh83 comfirm kalau nak no1 no 3.
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  abikhsan on Wed Aug 11, 2010 12:41 am

[quote="NASA"]En Razlan dan partnernya dah mengisytiharkan team mereka sebagai 'The Team to Beat' . Tuan -tuan bila lagi? ...]

Memang betul.... kena beat team Razlan..... balik awal hari tu.... mcm France masa WC2010. Team Piyan pun sama... mcm Itali....
avatar
abikhsan
Kage

Posts : 49
Join date : 2010-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BADMINTON ANYONE??????

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum