Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

Abandon Car/ Van

View previous topic View next topic Go down

Abandon Car/ Van

Post  abikhsan on Tue Dec 07, 2010 12:40 pm

Ada sebuah kereta Proton Saga warna gelap dah lebih sebulan kat jalan utama Desaria while sebuah van putih dan seminggu depan surau.

Siapa pemilik kenderaan berkenaan.... Mungkin warga Desaria boleh membantu pemilik berkenaan yang mungkin dalam kesusahan....

Atau sengaja ditinggalkan..... tak nak pulak Desaria jadi tempat pelupusan kenderaan....

Pelbagai misteri pulak..... dah jadi mcm misteri 2 alam pulak...!!!! Shocked
avatar
abikhsan
Kage

Posts : 49
Join date : 2010-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Abandon Car/ Van

Post  azehri on Wed Dec 08, 2010 5:37 pm

Betul, kewujudan kenderaan-kenderaan lama yang ditinggalkan akan mencacatkan pemandangan Taman Desaria.

Usaha untuk mendapatkan butiran pemilik akan dibuat esok, sekiranya sempat salin no plate kedua-dua kenderaan tu hari ini.
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Abandon Car/ Van

Post  azehri on Fri Dec 10, 2010 9:17 am

Maklumat yang dapat saya perolehi:

Kereta:PROTON SAGA(WCF8837)-1991
Nama: ISMAIL BIN SURATMAN
Alamat: B17 NO 11 RUMAH PANJANG SETAPAK JAYA 53300 KUALA LUMPUR Wilayah Persekutuan


Van:DAIHATSU HIJET(BEP 1167)-1995
Nama: BELCROFT RESOURCES SDN BHD
Alamat: 9-2 JALAN TELAWI 2 BANGSAR BARU 59100 KUALA LUMPUR

(Kalau kenderaan ni masih ada sampai Januari, sesiapa yang baik dengan MPN, tolong mintak tarik kedua-dua kenderaan ni. Atau sesiapa yang baik dengan kedai besi buruk, kasik angkatlah dua-dua ni.)
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Abandon Car/ Van

Post  azehri on Tue Dec 14, 2010 5:37 pm

Laporan.

Pagi ni masa nak pegi kerja, kereta proton saga maroon tu dah takde....Van yang depan surau, aku tak sure lak.
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Abandon Car/ Van

Post  abikhsan on Wed Dec 15, 2010 9:43 am

Van depan surau masih ada lagi.... mungkin owner dia ada masalah kot.. Nak bantu pun tak tahu sape punya..
avatar
abikhsan
Kage

Posts : 49
Join date : 2010-04-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Abandon Car/ Van

Post  Pyanz83 on Fri Dec 17, 2010 10:39 am

abikhsan wrote:Van depan surau masih ada lagi.... mungkin owner dia ada masalah kot.. Nak bantu pun tak tahu sape punya..


Van tersebut Zaim yang tinggal di jln 20 berniaga roti canai di bukit mahkota.Saya sudah maklumkan pada YDP Tuan Haji Yusuff.
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: Abandon Car/ Van

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum