Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

Exora - Bro bagi review sikit

View previous topic View next topic Go down

Exora - Bro bagi review sikit

Post  akusempoi on Sat Dec 11, 2010 10:14 pm

Aku ada perasan a few warga kita yang telah memiliki MPV ini. Target memang berkenan, tapi ada beberapa kemuskilan yg terbelenggu di kepala aku antaranya:

1. Underpower - Aku bukan kaki racing tapi boleh tak kereta nie naik Bukit Mahkota lepas roundabout tampa menggunakan gear 2, dan 3.
2. System audio selalu lari frequencynya. Aduh tak dapat den nak layan Sinar FM
3. System electronics tak stabil cth Sensor engin selalu menyala.
4. Aircond makin lama pakai makin panas Twisted Evil
5. Kipas radiator tak OFF walaupun engine dah OFF

Harapan aku adalah orang boleh bagi review sikit terutama En. Nasa kita
Laughing

akusempoi
Genin / Lower Ninja

Posts : 5
Join date : 2010-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Exora - Bro bagi review sikit

Post  azehri on Tue Dec 14, 2010 5:32 pm

Aku nak bagi komen pasal Exora ni pun tak boleh, sebab memang takde exora pun. Karang, aku bagi komen, tak pepasal orang tanya dah berapa biji Exora yang aku ada.
Setuju kalau owner dia macam En. Nasa sendiri bagi review pasal Exora ni, lebih afdal.

Mencelah sikit, kalau dapat mintak juga review tentang Chery Aveo daripada En. Pian kita. Yang paling penting aku nak tahu harga part dan servis dia jek. Dari segi peribadi, dashboard Chery Aveo ni lagi lawa daripada Exora. huhu.
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Exora - Bro bagi review sikit

Post  Pyanz83 on Fri Dec 17, 2010 10:48 am

Pembetulan BUKAN chery oveo TAPI chery eastar.
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

Re: Exora - Bro bagi review sikit

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum