Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

Penapis Air Bio Aura Murah!! ( RM 500 )

View previous topic View next topic Go down

Re: Penapis Air Bio Aura Murah!! ( RM 500 )

Post  azehri on Thu Mar 31, 2011 6:17 pm

Bang Anjang,

Saya tolong upkan ajelah thread jualan ni.

Barang Bio Aura ni konpem bagus, minat jugak nak guna cuma buat masa ni (ikut kewangan), saya kena pasang dulu water filter yang di luar tu. Karang tak pakai water filter yang luar tu, pakai yang Bio Aura ni sajek, habih filter Bio Aura tu cepat kotor.
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Penapis Air Bio Aura Murah!! ( RM 500 )

Post  Pyanz83 on Mon Apr 11, 2011 2:04 pm

anjang wrote:Salam..

Saya ada beberapa unit Penapis Air Bio Aura spt iklan kat TV3 nak jual murah.Jual murah sbb perlukan duit utk byr loan 21k stlh terkena masuk bisnes Hai-O

Harga RM 650 shj

harga biasa RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (anjang)

*Brg baru full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O Marketing (ada warranty card)
*Penghantaran dan pemasangan percuma




Salam.....boleh bayar berapa x????????????kalau 1 bulan Rm:100.00 saya akan beli.017-383 0083
*Blh lihat brg dulu puas hati br beli












avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum