Forum Komuniti Taman Desaria, Nilai
Selamat datang ke Forum Taman Desaria, Nilai ini. Sila daftar diri anda terlebih dahulu untuk membolehkan anda membuat posting ke dalam forum dan menghantar mesej kepada rakan forum yang lain. Sekian, terima kasih

Jadual World Cup 2010

View previous topic View next topic Go down

Jadual World Cup 2010

Post  azehri on Tue Apr 13, 2010 3:24 pm

Seperti semua tahu, world cup akan start pada 11 Jun ini. Jadinya, kepada sesiapa nak jadual penuh game, bleylah downlod fail ni.
Attachments
2010 World Cup - South Africa.zip You don't have permission to download attachments.(2.1 Mb) Downloaded 5 times
avatar
azehri
Kage

Posts : 71
Join date : 2010-04-07
Location : Depan Komputer

View user profile

Back to top Go down

Re: Jadual World Cup 2010

Post  Pyanz83 on Wed Apr 14, 2010 12:34 pm

Kalau nak tengok scren besar tak perlu keluar desaria kat kedai Man Cafe pun dah ada scren besar.
avatar
Pyanz83
Kage

Posts : 66
Join date : 2010-04-12
Age : 43
Location : ketua keselamatan

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum